YENİ YOL İÇİN TEŞEKKÜR ETTİLER

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, gün içerisindeki ziyaret programı kapsamında Yenikent Derneği Başkanı Fikri Aslan ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında ağırladı. Yenikentliler Başkan Toçoğlu'na yeni yol için teşekkür ettiler.

Yenikent Bölgesi’nde hayata geçirilen hizmetlerden dolayı Başkan Toçoğlu’na teşekkür eden Fikri Aslan, “Camili Mahallemizin 217 Nolu Caddesi trafiğe açıldı. Açılan yeni yol ile Camili 1’de ikamet eden vatandaşlarımız, Büyükşehir Belediyemizin sosyal tesislerinden daha kolay yararlanabilecek. Yenikent Sosyal Tesisleri ve Yenikent Park’a ulaşabilmek artık daha kolay olacak” derken, Camili Mahallesi Muhtarı Yunus Özçelik ise gerçekleştirilen hizmetlerden dolayı, bölgede ikamet eden vatandaşlar adına Başkan Toçoğlu’na teşekkür etti.

Yenikent Derneği Yönetim Kurulu üyelerini misafir etmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Toçoğlu, “Hep birlikte şehrimiz için gereken ne varsa onu hayata geçirmek için uğraşıyoruz. Bizler, değerli hemşerilerimizin emrindeyiz. Her türlü öneri ve temennilere açığız. Vatandaşlarımıza faydalı olacak, her türlü projenin destekçisi olduk, bundan sonra da gerekli desteği vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

27 Kas 2013 - 16:12 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.