Trafik Park’a Yoğun İlgi

Serdivan Trafik Park, eğitim kurumlarının ve çocuklara yönelik trafik eğitiminin yanı sıra, 400 metrelik yürüyüş parkuru ile de tercih ediliyor.

400 METRELİK YÜRÜYÜŞ PARKURU

Hafta içi eğitim kurumlarından gelen öğrencilere teorik ve uygulamalı eğitim veren Serdivan Trafik Park, 400 metrelik yürüyüş parkuru ile saat 06.00’dan gece 24.00’a kadar vatandaşlar tarafından da yoğun ilgi görüyor.

Sporu gündelik hayatlarından eksik etmeyen ve sağlıklı yaşam için yürüyüş yapan vatandaşlar, Trafik Park’a gün doğmadan geldiklerini, güvenli ve temiz bir ortamda yürüyüş yapabildiklerini belirttiler.

ÇOÇUKLAR ÇOK SEVİYOR

Serdivan Trafik Park’ı özellikle çocukların çok sevdiğini, kendilerinin de yürüyüş yapmak için Trafik Park’a her gün geldiklerini belirten vatandaşlar duygularını, “Güvenli ve temiz bir ortamda yürüyüş yapmak ve bunu sabah 06.00’dan gece 24.00’a kadar günün herhangi bir saatinde yapabilme imkanımızın olması çok güzel. Çocukların yanı sıra büyüklere de hizmet veren Trafik Park bu açıdan önemli bir ihtiyaca da cevap veriyor. Güvenli bir ortamda ailece vakit geçirmenin ve yürüyüş yapabilmenin keyfini Trafik Park’ta yaşıyoruz” şeklinde ifade ettiler.

EĞİTİM VERİLİYOR

Serdivan Trafik Park yetkilileri, hafta içi saat 08.00’dan 17.00’a kadar eğitim kurumlarına hizmet verdiklerini, Trafik Park’a gelen öğrencilere hem görsel hem de uygulamalı trafik eğitimi verildiğini belirterek, Trafik Park’ı çocuklarıyla ziyarete gelen vatandaşların da çocukları eğitim alırken yürüyüş yapma imkanı bulduklarını söylediler.Sadece Sakarya’dan değil çevre illerden de büyük talep gören Serdivan Trafik Park’ı geçtiğimiz hafta, Eser İlköğretim Okulu, Kaynarca Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu, Hendek Yenimahalle İlköğretim Okulu ve Arifiye Bekir Sıtkı Durgun İlköğretim Okulu öğrencileri ziyaret etti. Trafik Park’ta eğitim alan okullardan Eser İlköğretim Okulu öğrencileri ise ziyaret sonrasında Serdivan Trafik Park yetkililerine çiçek verdiler.

29 Kas 2013 - 10:52 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.