77’LİK DEDEDEN, BAŞKAN TOÇOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu her kesimin takdirini kazanmaya devam ediyor.

Büyükşehir Belediye başkanlığı süresince Sakarya’nın çehresini değiştiren Başkan Toçoğlu’na hizmetleri için teşekkür eden Adem Okur isimli vatandaş, Başkan Toçoğlu’nun yeniden Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Sakarya’ya yaptığı hizmetleri devam ettirmesini istedi.

Erenler ilçesinin Ekinli Köyünde ikamet eden 77 yaşındaki Adem Okur isimli vatandaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ile birlikte gerçek anlamda hizmet almaya başladıklarını belirterek, “Sakarya’yı bir baştan bir başa Cennet’e çeviren Sakarya’yı hak ettiği yerlere taşıyan Başkanımız Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyoruz. Neredeyse bütün camilerimizin çevre düzenlemesi yapılarak güzelleştirildi. En önemlisi ise ulaşımda yaşanan sıkıntılarımız ortadan kalktı. Artık şehir içinde ulaşılamayan bir mahalle veya köy kalmadı. Köylerde yaşayan bizler neredeyse evlerimize kadar getiriliyoruz. Yıllardır yaşadığımız sıkıntılar Zeki başkanımız sayesinde ortadan kalktı” dedi.

Bazı kişilerin yapılan hizmetleri görmezden gelerek teşekkür etmek yerine hizmetleri yerdiğini anlatan Okur, “Bu tip insanlar boşuna çabalamasın. Başkanımızın yanında olun. Beyaza kara demeyin. Beyaz beyazdır. Yapılacak hizmetleri beraber yapın” şeklinde konuştu.

77 yaşında olduğunu kaydeden Adem Okur, şimdiye kadar sayısını bile unuttuğu kadar belediye başkanı gördüğünü ancak hiçbir belediye başkanının Zeki Toçoğlu kadar Sakarya’ya hizmet etmediğini ifade etti.

29 Kas 2013 - 11:03 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.