Zeytinoğlu "Benim adresim CHP"

Geyve Eski Belediye Başkanı Atilla Zeytinoğlu, CHP'den aday adaylığından geri çekildiğini açıklarken, başka partiye de geçmeyeceğini söyledi.

AYRIM YAPMADIM

Eski Geyve Belediye Başkanı Atilla Zeytinoğlu yaptığı açıklamada;

"1979 yılından bugüne kamu görevi yaptım ve siyaset yapıyorum.Uzun süreli kamu görevi yapmış olmama rağmen siyasi kişiliğim daha ön plana çıkmıştır.Her iki görevimde de vatandaşlarıma siyasi düşünce yada etnik kökenlerine bakmaksızın ayrım yapmadan hizmet vermeye çalışmışımdır.Bundan dolayı Geyve'de girdiğim yerel seçimlerde her zaman partimin oyunun üzerinde oy almışımdır.Başka partilerde olmalarına rağmen benim adaylığımda CHP'ye oy veren seçmenlerin beni kendi partilerinin adayı olmam gibi istekleri olmuştur.

ADAYLIKTAN ÇEKİLDİM

2014 yerel seçimleri öncesi Geyve'de yaşanan siyasi gelişmeleri ve en doğru bilginin basın yoluyla kamuoyuna vermek istediğini ifade eden Zeytinoğlu,

“Basın açıklaması yapma gereği duydum. CHP’den aday adayı olduğum süreçte CHP adayının Erol Akyel olarak basında yer alması üzerine haberin doğru olup olmadığını il yönetimine bildirmeme rağmen il yönetiminin bir açıklama yapmaması üzerine CHP'nin aday adaylığından çekildim.Bunun üzerine Saadet Partisinden son derece saygın ve etik biçimde adaylık teklifi aldım.Olamayacağımı bana gösterilen saygınlık içinde Saadet Partisi’ne bildirdim.”

ADAYIN YANINDAYIM

Saadet Partisi dışında hiçbir partiden resmi bir ağızdan adaylık teklifi almadığını belirten Zeytinoğlu, “Yazılanlar, kamuoyunda konuşulduğu için benimde kulağıma gelmiştir.Ben bütün yazılanları saygıyla karşılıyorum.Haber yapılırken bana sorulmadığı gibi haberin yapılmasında da hiçbir katkım yoktur.

CHP'nin üyesi ve kurultay delegesiyim. Partimin üyesi olduğum sürece partimin adayının dışında hiçbir adayın yanında olmadığımı belirtir,seçimlerin ilçeme ve ülkeme hayırlı olmasını dilerim” dedi.

03 Ara 2013 - 10:57 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.