ARİFİYE KUĞULU PARK İNŞAATI DEVAM EDİYOR

Arifiye Belediyesi tarafından yaptırılan Kuğulu Park'ın inşaatı tüm hızıyla sürüyor.

Sakarya'nın sanayi merkezi konumundaki Arifiye'de, vatandaşların nefes alacağı, boş vakitlerinde dinlenebileceği mekanlar oluşturmak için, Arifiye Belediyesi tarafından projelendirilen ve 1. Organize Sanayi Bölgesi ile SATSO Meslek Lisesinin yanına yapılan parkın inşaatı tüm hızıyla sürüyor. Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Arifiye'miz İlimizin sanayi merkezi konumunda. Vatandaşımızın iş problemi yok. Ancak, insanımızın günlük yorgunluğunu ve iş stresini atabileceği mekan ihtiyacımız var. Biz de bu yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Belediyemizin yatırım planlarında, önceki dönemlerde ikinci plana itilen sosyal tesis, spor tesisi, park ve mesire yerlerinin yapımını biz, ön plana aldık. “

İHA

20 Oca 2017 - 13:08 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.