FEN İŞLERİ’NE GÜN YETMİYOR

Serdivan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçe genelinde yaptığı asfalt çalışmalarına gece de devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Kampüs bölgesinde bulunan Teras Evler yolunu gecenin ilerleyen saatlerine kadar yaptığı çalışma sonrasında sıcak asfaltla yeniledi.

Farklı noktalarda yaptığı asfaltlama, yama ve yeni yol çalışmaları ile ilçedeki cadde ve sokakları yenileyen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, en son yaptığı çalışma ile Aralık Caddesi, 4033 Sokak, Nar Sokak ve 19. Cadde’nin yanı sıra Teras Evler Yolu’nu da araç ve yaya trafiğine uygun hale getirdi.

Yaklaşan kış öncesi ilçe genelindeki çalışmaları hızlandırdıklarını ve planlama dahilinde asfaltlama faaliyetlerinin devam edeceğini belirten yetkililer, güneş ışığından daha çok faydalanmak için sabahın ilk ışıkları ile asfaltlama çalışmalarına başlanıldığını ve gecenin ilerleyen saatlerine kadar çalışmaların devam ettiğini belirttiler.

04 Ara 2013 - 17:00 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.