KOSGEB’DEN DESTEK ALDI İŞYERİNİ AÇTI

Hendek’te KOSGEB destekli hibe kredi alan kadın girişimci Fatma İnan’ın yöresel ürünlerin satışını gerçekleştireceği HENÇO adını verdiği işyeri törenle açıldı.

Yenimahalle’de açılan HENÇO Yöresel ürünleri işyerinin açılış törenine Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, Hendek İlçe Tarım Müdürü Temel Ata, KOSGEB Sakarya İl Müdürü İsmet Yılmaz, Hendek Esnaf Odası Başkanı M. Yaşar Demirel, Hendek Şoförler Odası Başkanı Cemil Varlıca ve vatandaşlar katıldı.

Açılış öncesi bir konuşma yapan Kaymakam Mustafa Ayhan, “Azmin, çalışmanın ve yoğun bir çabanın sonucunda bir kadın girişimcinin işyerini açıyoruz. Bizler de kadın girişimcilerimizin ekonomik hayatta yer almaları konusunda kendilerini destekliyoruz. Yeni işyerinin hayırlı olmasını diliyor, girişimcimizi tebrik ediyorum“ dedi.

HENÇO Yöresel ürünlerinin açılış kurdelesini, Kaymakam Mustafa Ayhan, KOSGEB Sakarya İl Müdürü İsmet Yılmaz, Hendek Esnaf Odası Başkanı M. Yaşar Demirel ve işyeri sahibi Fatma İnan, dualar eşliğinde hayırlı olsun dilekleri ile birlikte kesti.

Fatma İnan, KOSGEB Destekli hibe kredi ile hizmete açtığı HENÇO Yöresel ürünleri işyerinde, tam buğday unundan yufka, mantı, gözleme, sigara böreği, pratik makarna, makarna çeşitleri ile Hendek halkına hizmet verecek. Fatma İnan tüm bu ürünlerin yanında Hurmalı Çikolatayı da AR-GE aşamasından geçmesinin ardından hizmete sunmayı planlıyor.

Açılış törenin ardından Fatma İnan, misafirlerine yeni hizmete açtığı işyerini gezdirerek bilgiler verirken, misafirlerine de tam buğday unundan yapılmış mantı ve sigara böreği ikramında bulundu.

06 Ara 2013 - 12:04 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.