POLİS’E SON GÖREV

Sakarya’da görev yaparken ikametinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden gazi polis memuru Ekrem Çubuk törenle son yolcuğuna uğurlandı.

TÖREN YAPILDI

İl Emniyet Müdürlüğünde 14 yıldır görev yapan ve 2006 yılında bir asayiş olayında vurularak gazi unvanını alan 48 yaşındaki polis memuru Ekrem Çubuk, önceki gün ikametinde geçirdiği kalp krizi sonrasında kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Çubuk için İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde bir tören düzenlendi. Törene Vali Hüseyin Avni Coş, İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Şube Müdürleri, mesai arkadaşları ve yakınları katıldı.

RUHU ŞAD OLSUN

Törenin ardından polis memurunun naaşı memleketi Zonguldak’a gönderilirken, Vali Hüseyin Avni Coş yaptığı açıklamada, “Yüce Allah'tan rahmet diliyorum. Acılı ailesine Allah'tan sabır diliyorum. Kıymetli, kahraman, cesur, çalışkan bir kardeşimizdi. Onun yokluğunu hep hissedeceğiz. Ruhu şad olsun” dedi. Öte yandan, evli ve üç çocuk babası olan gazi polis memuru Ekrem Çubuk’un 'Devlet Övünç' madalyası da vardı. İHA

27 Mar 2017 - 13:04 - Asayiş

Mahreç   İha


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.