O tren sonrasında olan tek ona oldu

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bir hasta yakını tarafından görüntülen 'Ameliyat Treni' ayıbıyla ilgili soru işaretleri halen yerini koruyor.

Göz servisindeki hastaların ameliyata götürülüşü sırasında yapılan çekimin medyaya yansımasıyla beraber ilgili hasta bakıcı işten çıkartıldı.

Fatura

Hasta bakıcıya kesilen bu fatura ile bu ayıbın örtülmeyeceğini belirten vatandaşlar ise;" Hasta bakıcı o treni tek başına mı yaptı! Bu tek onun suçumuydu! Bir garibana bu işe yıkmakla bu ayıp kapanır mı!" diye sordu.

12 Ara 2013 - 10:59 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.