Av Epözdemir Liselilere İnsan Haklarını Anlattı

Söyleşiye Kaynarca Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Sezgin Tutar, Okul Müdürü Cengiz Özer ve Müdür Yardımcısı Fatih Şaşmaz, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Kaynarca Anadolu Lisesi Müdürü Cengiz Özer ve Müdür Yardımcısı Fatih Şaşmaz’ın girişimleri ile birlikte İnsan Hakları Haftasında Kaynarca Anadolu Lisesi öğrencilerine konuk olarak Sakarya Barosu Çocuk ve Kadın Hakları Komisyon Başkanı Av. Leyla Ekmen Epözdemir liseli öğrencilere insan hakları konusunda paylaşımlarda bulundu.

İNSAN HAKLARI

Söyleşiye Kaynarca Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Sezgin Tutar, Okul Müdürü Cengiz Özer ve Müdür Yardımcısı Fatih Şaşmaz, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Okulun Yeni kurulan kütüphane salonunda yapılan söyleşide Av Leyla Ekmen Epözdemir, çocuklar ile karşılıklı soru cevap şeklinde sohbetini kurarak, insan haklarının anlamı, manası ve ne zaman gerçekten insan hakkını bulur görür ve kaybeder gibi konulara örnekler vererek akıcı bir sohbetle geçmişten günümüze kadar olan tüm insan hakları gelişmelerine değindi. Epözdemir, insan Hakları ile ilgili birçok konuda öğrencileri aydınlatarak onlar ile sıcak bir iletişim kurmayı başardı.

Okul Müdürü Cengiz Özer günün anısına Av. Leyla Ekmen Epözdemir’e işlemeli kahve takımı hediye ederek okullarına gelerek konferans vermesinden dolayı teşekkür etti.

12 Ara 2013 - 11:38 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.