ÜLKÜCÜ HAREKET BU MİLLETİN VARLIĞI İÇİNDİR

MHP İl Başkanı Levent Bülbül, partisinin Pamukova İlçe Teşkilatı Olağan Genel Kurulu’nda referandum süreci ile ilgili değerlendirmede bulundu.

ÇAKIL SEÇİLDİ

Referandumunu geride bırakan MHP il teşkilatı, ilçe kongreleri ile devam ediyor. Pamukova MHP ilçe teşkilatının 12. Olağan Genel Kurulu önceki gün Pamukova Halk Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleşti. Tek listeyle girilen kongrede 110 delegenin 63 geçerli oyuyla ilçe başkanlığına Arif Çakıl seçildi.

ETKİN ROL

MHP’de ilçe kongreleri devam ediyor. Pamukova İlçe Teşkilatı’nın Olağan Genel Kurulu’nda başkanlık görevine Arif Çakıl seçildi. Çakıl, 110 delegenin oy kullandığı kongrede 63 geçerli oy aldı. Kongrede konuşan MHP İl Başkanı Levent Bülbül, referandum süreci ile ilgili değerlendirmede bulundu. Bülbül MHP’nin referandum sürecinde etkin bir rol oynadığını ifade etti.

ÜLKÜCÜLER

Bülbül şunları söyledi: 16 Nisan Referandumu Türkiye’de çok önemli değişikliklerin gerçekleştiği bir gün olmuştur. Bu referandum sürecinde de Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye’de çift başlılığın ortadan kaldırılması adına etkin bir rol oynamıştır. Ülkücü hareketin olduğu yerde bu millete bir şey olmaz. Milliyetçi Hareket, Ülkücü Hareket bu milletin varlığı içindir. Saim İŞÇİ

25 Nis 2017 - 17:41 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.