SASKİ'den öğrencilere eğitim

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, Su Kullanımı ve Hijyen Eğitimi seminerlerine devam ediyor.

Tüm ilçelerdeki öğrencilere ulaşarak, su kullanımı ve hijyen bilincini arttırma hedefinde olan SASKİ, Akyazı’da 3 bin öğrenciye eğitim verdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), ‘Su kullanımı ve Hijyen Eğitimi’ projesi kapsamında öğrencilere eğitim programları düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda son eğitim Akyazı’da gerçekleştirildi. Öğrencilerin su kullanımı bilincinin arttırılması ve hijyen duygusunun geliştirilmesi hedeflenen seminerler sonrasında öğrencilere hikaye kitapları, broşür ve afişler hediye edildi. SASKİ’den yapılan açıklamaya göre, Akyazı’da 3 bin öğrenciye su kullanımı ve hijyen eğitimi verildiği ifade edilirken, Sakarya genelinde gerçekleştirilecek programlar ile tüm öğrencilere ulaşılması hedeflendiği belirtildi.

19 Ara 2013 - 14:41 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.