Yeni parklarına kavuşuyorlar

Havaların güzel gitmesini fırsat bilen Arifiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, park ve bahçe çalışmalarını hızlandırdı.

En son, Neviye Mahallesi Meriç Sokak'ta bulunan alanda çocuk parkı ve futbol sahası yapımı için çalışan ekipler, parkı bir an önce tamamlamak için yoğun çaba sarf ediyor.

Arifiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünden alınan bilgiye göre; Neviye Mahallesi Meriç Sokak üzerinde bulunan 2 bin 500 metrekarelik alana yapılacak çocuk parkı ve futbol sahası 27 bin TL'ye mal olacak.

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi:

"Bir taraftan ilçemizin dört bir yanında beton parke ve tretuar çalışmalarımızı yürütürken, bir taraftan da mevcut parklarımızın bakımlarını yapıyoruz. Bunun yanı sıra yeni park çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 23 Ağustos 2013 tarihinde yaptığımız ve beş adet park ve oyun alanının yapımını kapsayan ihale kapsamında Neviye Mahallesine yapılacak yeni parkımızda çocuk oyun grupları ve futbol sahası bulunacak. 2 bin 500 metrekare alana yapılacak park 27 bin TL'ye mal olacak. Bu parkımızın yanı sıra, Arifbey Mahallesi Sema Sokak ve Başak Sokak ile Neviye Mahallesi Tekin Sokağa birer adet park ve oyun alanı yapılacak. Ayrıca, Arifbey Mahallesi Sezer Park'ının zeminine de kauçuk döşenecek. Tüm bu parkların toplam maliyeti ise yaklaşık 200 bin TL olacak. Belediye olarak, gençlerimizi kahve köşelerinden kurtarıp onların sağlıklı ve zinde bir yaşam sürmeleri için spora teşvik ediyoruz. Bu konuda bize gelen hiçbir isteği veya talebi geri çevirmiyor, bütçe olanaklarımız ölçüsünde park ve spor tesislerimizi yaparak, gençlerimizin hizmetine sunuyoruz."

20 Ara 2013 - 12:19 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.