“En Başarılı İl Sakarya”

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Nurten Canbasoğlu, 2013 yılı Sakarya için çok iyi geçtiğini ifade ederek “2014 yılı benim için ilklere sahne olacak” dedi.

RAHAT BİR ORTAM

2013 yılında çok yoğun bir çalışma içersinde olduklarını ifade eden Canbasoğlu, “2012 yılında başladığım görevimden bu yana çeşitli projeleri hayata geçirdik. En önemli projemiz ise kurum içersinde fiili yapılandırmalar yaptık. Artık vatandaşlarımız kurumumuzun içersinde rahat bir ortamda işlerini yapıyorlar. Daha öncelerinde SGK’ ya şikâyetler çok fazla idi. Ama şimdi ise yaptığımız fiili yapılandırmamızda şikâyetler en aza indirildi. Özellikle yurt dışında kalan gurbetçilerimizin emeklilik ve sağlık işlemlerini hızlı ve hatasız bir şekilde yürütmeye devam ediyoruz. Sigortalıların emekliliğe esas çalışma sürelerinin diğer il müdürlüklerine bildirilmesi konusunda Türkiye genelindeki en başarılı il konumundayız” dedi.

DENETLEMELER

Sigortalı işyeri sayısı 2013 yılında 28 bin 866’a ulaştığını söyleyen Canbasoğlu şunları kaydetti: ” Bu yıl içersinde denetlenen işyeri sayımız 802, denetlenen tescilli işyeri sayımız ise 738. Tescili sağlanan işyeri ise 64’tür. Tahakkuk eden Prim aslı bir milyon 800 bin TL, geçen yıl bu rakam bir milyon 427 bin 345.88 TL idi. Tahakkuk eden idari para cezası ise beş milyon 200 bin TL ulaştı”diye konuştu. 2014 yılında Sakarya SGK İl Müdürlüğü Türkiye’nin ilklere sahne olacağını sözlerine ekleyen Canbasoğlu, yeni yılda ileriye dönük projelerinin olduğunu da ifade etti Saim İŞÇİ- Beste KAYNAK

25 Ara 2013 - 17:22 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.