İSTANBUL’DA EĞİTİM VE GEZİ PROGRAMI

Bu yıl Sakarya’da eğitime açılacak olan Bilnet Okulları, 2017-2018 eğitim öğretim yılının ilk hizmet içi eğitim ve gezi programını İstanbul’da gerçekleştirdi.

Alkan KUYAŞ
Alkan KUYAŞ Tüm Haberleri

Ataşehir Zübeyde Hanım Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü’nde Eğitim Koordinatörleri, Bölüm Başkanları, okul müdürleri, öğretmenler ve çalışanların katılımıyla yapılan yeni sezon eğitim çalışması verimli geçti. Anaokulu, ilkokul ve ortaokul olarak hizmet verecek olan Bilnet Sakarya Okulları’nda yeni dönemde görev yapacak öğretmenlerin de katıldığı eğitim programının ardından İstanbul Boğazı’nda kültür gezisi düzenlendi.

BAŞARI

İstanbul’daki eğitim ve gezi programında öğretmenler ve davetlilerle yakından ilgilenen Bilnet Sakarya Okulları Genel Müdürü Cemalettin Saydam, yeni eğitim öğretim yılı için hazırlıklarının son aşamaya geldiğini ve yeni binalarının tamamlanmak üzere olduğunu belirterek, amaçlarının başarıyı hedefleyerek Sakarya eğitimine önemli bir katkı sağlamak olduğunu ifade etti. Alkan KUYAŞ

20 Tem 2017 - 10:06 - Güncel

Mahreç  Alkan Kuyaş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.