Modifiye araclardan sessiz eylem

Sakarya ve çevre illerden gelen modifiye araç sahipleri, araçlarına kesilen trafik cezalarından bıktıklarını belirterek, sessiz eylem yaptı.

3 SAAT SÜRDÜ

Trafik ekiplerinin sürekli kendilerine ceza kestiğini ileri süren modifiyeli araç sahipleri, Serdivan’da bir araya geldi. Yaklaşık 150 araç sahibi adına açıklama yapan Auto Sakarya Kulüp Başkanı Savaş Çoban, “Araçlarımızın camları filmli diye bize ceza kesiyorlar. Araç kaza yaptığında, bu cam filmleri camın dağılmamasını sağlıyor. Yani zararı yok faydası var. Bir de basık olduğu için araçlarımız trafikten men ediliyor. Aslında araçlarımız basık olduğu için, biz normal araçlara göre daha yavaş ve daha dikkatli sürüyoruz. Sadece araçlarımız süslü diye ceza kesiyorlar. Biz bu cezalardan bıktık. Öte yandan bir de fahri trafik müfettişleri var. Önüne gelene ceza yazıyorlar. Bizim araçlarımızın hiç birinde hızdan, emniyet kemerinden ceza yoktur” dedi. Üç saat boyunca sessiz bir şekilde protestoda bulunan modifiyeli araç sahipleri daha sonra olaysız şekilde dağıldı.

30 Ara 2013 - 10:21 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.