HIRSIZLIK ÇETESİ ÇÖKERTİLDİ

Erenler’de ikametlerden hırsızlık teşebbüsünde bulunan hırsızlık çetesi polis ekiplerince çökertildi. İkamette çalacak bir şey bulamayan iki kadın, polis ekipleri tarafından suçüstü yakalanarak gözaltına alındı

Edinilen bilgilere göre, Erenler Hacıoğlu Mahallesi 5094 Sokak üzerinde bulunan bir sitede ikametlerin kapılarını zorlayan Seher C., ve Sultan C., isimli iki şahsın olduğu ihbarını alan polis ekipleri site civarında araştırma yapmaya başladı. Şahısları bir süre araştıran polis ekipleri başka bir sitede bulunan ikamete girdiklerini tespit etti.

TUTUKLANDILAR

İkamette çalacak bir şey bulamayan iki kadın, polis ekipleri tarafından suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan iki şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.Öte yandan daha sonra hırsızlık suçundan çok sayıda kayıtlarının bulunduğu, kesinleşmiş cezaları da olan ve hırsızlık grubundan olduğu değerlendirilen Derya G ve Nazik T., isimli şahıslarda polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği belirtildi. İHA

17 Ağu 2017 - 17:11 - Asayiş

Mahreç   İha


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.