MEB-DER EĞİTMEN EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR

MEB-DER Milli Eğitimciler Birliği Derneği En Yakın Arkadaşım Akranım Projesi kapsamında Eğitmen Eğitimlerine başlıyor.

Sefa OKUMUŞ
Sefa OKUMUŞ Tüm Haberleri

MEB-DER Milli Eğitimciler Birliği Derneği Başkanı Ali Akıllı; İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı tarafından desteklenen En Yakın Arkadaşım Akranım Projemiz kapsamında öğretmen öğrenci ve velilere yönelik faaliyetler gerçekleştireceğiz. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile işbirliği protokolümüz olan projemizde ilk olarak binden fazla öğretmenimizi ve hemen ardından okul müdürlerini Akran Zorbalığı üzerine seminere alarak işe başlayacağız. Sonrasında okullarımızda öğrencilere yönelik seminerler ile devam edeceğiz. Proje sürecinde halka açık konferanslar ile velilere yönelik çalışmalar gerçekleştireceğiz. Eğitimlerimizi, seminerlerimizi ve konferansları alanında uzman eğitimcilerimiz ve akademisyenlerimiz ile birlikte yapacağız” dedi. Sefa OKUMUŞ

14 Eyl 2017 - 09:33 - Güncel

Mahreç  Sefa Okumuş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.