ADARAY NE ZAMAN ÇALIŞACAK?

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, TCDD'nin Yüksek Hızlı Tren güzergâhında yaptığı yoğun çalışmalar nedeniyle ADARAY seferlerinin 4-11 Ocak tarihleri arasında yapılamayacağı belirtilmişti. Vatandaşlar ayın 16’sı olmasına rağmen ADARAY’ın çalı

VATANDAŞ TEPKİLİ

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, TCDD'nin Ankara ? İstanbul güzergahında devam eden yoğun Yüksek Hızlı Tren çalışmaları sebebiyle Arifiye -Adapazarı hattına 4- 11 Ocak tarihleri arasında enerji verilemeyeceğini duyurmuştu. Ayın 16’sı olmasına rağmen hala ADARAY’ın çalışmamasına tepki gösteren vatandaşlar ” “ Bizler sürekli olarak ADARAY ile yolculuk yapıyorduk. Bir hafta dediler, 12 gün geçmesine rağmen hala çalışmıyor. Büyükşehir Belediyesi’nden bu konuda bir açıklama gelemedi. Yetkililerden bir açıklama bekliyoruz ADARAY ne zaman çalışacak?” diye soruyorlar.

16 Oca 2014 - 08:05 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.