KIŞ ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR

Anadolu Gençlik Derneği kış etkinlik hazırlıklarını tamamladı. Dernekten yapılan açıklamada etkinliklerin 27 Ocak tarihinde başlayacağı duyuruldu.

TATİLDE DERS

Anadolu Gençlik Derneği Sakarya şubesi kış et hazırlıklarını tamamladı, her yıl 15 tatilde düzenlenen Kuranı Kerim Siyer İlmihal Akaid Sosyal ve Kültürel derslerin verildiği ve gençlerin hem eğlenip hemde öğrendiği kış etkinlikleri 27 Ocak'ta başlıyor. Muhammet Fatih Tetik "Biz bin yıl İslam’ın sancaktarlığını yapmış bir milletin evlatlarıyız. O yüzden evlatlarımızı bu minval üzere yetiştirmek zorundayız önce ahlak ve maneviyat derslerini verip daha sonra İslami kaideleri ve düsturları öğretmemiz gerekir okuyan araştıran inceleyen irdeleyen seciyeli seviyeli kültürlü gençler yetiştirmeliyiz” dedi.

KAYITLAR BAŞLIYOR

Tetik “ Bizlerde inşallah 27 Ocak 31 Ocak tarihleri arasında yapacağımız kış etkinlikleri programıyla ortaokul öğrencilerimize kuranı kerim bilmeyenlere kuran kerim ilmihal dersleri akaid dersleri siyer i nebi peygamberlerin hayatı cihadı ve şuurlu Müslüman olmayı anlatacak ve dersler vereceğiz ayrıca sosyal ve kültürel programlarla da gençlerimizi hem eğlendirip hem de öğreteceğiz” dedi. Ayrıca kayıtların 22 -27 Ocak 2014 tarihleri arasında yapılacağı söylendi

21 Oca 2014 - 08:34 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.