VALİ'YE 'BÜYÜK' ONUR

Türkiye Gönüllü Eğitimciler Derneği'nin, eğitim ve kültür alanında çalışmalar yapan kişi, kurum ve kuruluşları teşvik etmek amacıyla verdiği ‘Yılın En'leri’ ödülleri Ankara’da düzenlendi. Tören Yılın Valisi ödülü Sakarya Valisi Mustafa Büyük'e verildi.

ÖDÜL TÖRENİ

Türkiye Gönüllü Eğitimciler Derneği'nin, eğitim ve kültür alanında çalışmalar yapan kişi, kurum ve kuruluşları teşvik etmek amacıyla verdiği ‘Yılın En'leri’ ödülleri, Ankara Rixos Otel'de düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

AÇILIŞ KONUŞMASI

Törenin açılışında konuşan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, sadece 75 milyonun Türkiye'den ümit beklemediğini, mazlum ülkelerin gözünün de Türkiye'de olduğunu vurgulayarak, Ortadoğu'da yaşananların, oraya daha fazla el uzatılmasının gerekliliğini ortaya koyduğunu söyledi.

YILIN VALİSİ

Konuşmaların ardından ödül alan kurum ve kuruluşları ile kişilere plaketleri verildi. Gecede Sakarya Valisi Mustafa Büyük Yılın Valisi ödülüne layık görüldü. Asrın Projesi ödülü Marmaray'a, Yılın Kurumu ödülü İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığına, Yılın Sanat Topluğu ödülü Ahmet Yesevi Üniversitesi Yesevi Sanat Topluluğuna verildi.

23 Oca 2014 - 11:40 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.