2.ETAP DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Akyazı Belediyesi ile AĞDAŞ arasında gerçekleşen görüşmenin ardından Seyfeler Mahallesi’ne doğalgaz verilmesi için 2.etap doğalgaz için düğmeye basıldı.

Çalışmaların başlatılması nedeniyle sanayi girişinde sade bir tören yapıldı. İlçe Vaizi Yunus Altan’ın Kuran-ı Kerim okuması ve ardından da yaptırdığı dua ile başlayan doğalgaz 2.etap çalışmaları ile ilgili olarak AĞDAŞ Yatırımlar Müdürü Selçuk Ergene, “Belediye ile yapılan görüşmenin ardından hızlı bir şekilde çalışmamızı başlattık ve yine o görüşmemiz çerçevesinde Seyfeler Mahallesi’ne doğalgaz verebilmek içinde bugün ilk kazmayı vurduk dedi.

2020 YILINDA TAMAMLANACAK

Belediye Başkanı Hasan Akcan’da konuşmasında: “AĞDAŞ Genel Müdürü ve diğer yetkilileri ile yaptığımız görüşmenin hemen ardından çalışmaları başlattık. Allah izin verirse bu yılın sonuna kadar Seyfeler Mahallemize doğalgaz vermeyi umut ediyoruz. Seyfeler Mahallemizde başlattığımız çalışmanın tamamlanmasının ardından yine belirlediğimiz sıralamaya sadık kalarak 2018 yılında Küçücek, 2019 yılında Altındere ve 2020 yılında da Kuzluk Mahallelerimize doğalgaz vermeyi planlıyoruz” dedi. Konuşmaların ardından doğalgaz 2.etap çalışması başlatıldı.

12 Eki 2017 - 10:12 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.