UĞUR’LU VELİLER BULUŞTU

Özel Sakarya Uğur Anadolu Lisesi’nde velilere yönelik kaynaşma ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Alkan KUYAŞ
Alkan KUYAŞ Tüm Haberleri

Özel Sakarya Uğur Anadolu Lisesi’nde veli toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan Uğur Anadolu Lisesi Kurucu Müdürü Yavuz Müftüoğlu, “Burası öğrencilerimizin yuvası, ikinci bir evidir. Öğrencilerimiz bize, önce Yüce Allah’ın sonrada sizlerin emanetidir. Sayın velilerimiz; emanetinizi kutsal bilip, gözümüz gibi koruyacağımızdan emin olunuz.Yıllarını eğitime ve milletimizin ortak ideallerine adamış kendi alanlarında bilgili, bilgi aktarımında deneyimli, branşlarında uzmanlaşmış bir eğitim ve öğretim kadrosuna sahibiz. Bu kadro; sevgi ve saygı içerisinde, sadece ve sadece ''Başarıya odaklı ‘’bir kadrodur.Sizlerin bizim kılavuzluğumuzda çocuklarınıza vereceğiniz katkılar; başarımızı mutlak kılmaya yetecektir” dedi. Programın ardında veliler, öğrencilerin durumu hakkında branş öğretmenlerinden bilgi aldı. Alkan KUYAŞ

12 Eki 2017 - 14:57 - Güncel

Mahreç  Alkan Kuyaş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.