Kışlaçay’da Son Hazırlık

Süper Amatör Lig ekiplerinden Kışlaçayspor, yarın ki Hendekspor maçının hazırlıklarını bugün yapacağı son çalışma ile tamamlayacak.

HEDEF 3 PUAN

Ligde üst sıraları hedefleyen Arifiye temsilcisi Kışlaçayspor, yarın sahasında güçlü rakibi Hendekspor’u konuk edecek. Zorlu mücadelenin hazırlıklarını galibiyet parolası ile sürdüren ekipte bugün son çalışma gerçekleştirilecek ve maç saati beklenilmeye koyulacak. Taraftarlarını da desteği ile sahadan galibiyet ile ayrılmanın planlarını yapan Yeşil-Beyazlı ekip, kazanarak zirveye ilk adımı atmak istiyor.

12 Eki 2017 - 15:03 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.