ATATÜRK CADDESİ’NİN İÇMESUYU ALTYAPISI YENİLENİYOR

SASKİ, Sapanca merkezde Atatürk Caddesi’nin içmesuyu altyapısını yeniliyor. Bölgede başlatılan çalışma ile bin metrelik yeni bir içmesuyu hattı inşa ediliyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), şehrin 16 ilçesinde altyapı çalışmaları ile Sakarya’yı sorunsuz altyapı ile buluşturuyor. Sapanca merkezinde gerçekleştirilen içmesuyu projesi ile bölgenin içmesuyu altyapısı yenileniyor. SASKİ Genel Müdürlüğü’nden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “Kurum olarak şehrimizin 16 ilçesinde gerçekleştirdiğimiz projeler ile şehrimizi sağlam altyapı ile buluşturuyoruz. Sapanca merkezde, Atatürk Caddesi’nde yeni bir çalışma başlattık. Atatürk Caddesi’nin içmesuyu altyapısını yeniliyoruz. Bölgedeki 30 yıllık hatları yenileyerek yaklaşık bin metrelik yeni içmesuyu hattı inşa ediyoruz. Atatürk Caddesi’ni sorunsuz altyapı ile buluşturuyoruz. Vatandaşlarımıza ulaştırdığımız suyun kalitesini güvence altına alıyoruz. İlçe belediyemizin de bölgede cadde düzenleme çalışmaları sürüyor. Kısa süre içerisinde cadde, sağlam altyapısı ve cadde düzenlemesiyle yeni bir görünüme kavuşacak” denildi.

12 Eki 2017 - 15:07 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.