MÜSİAD İŞ GÖRÜŞMELERİNE DEVAM EDİYOR

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Sakarya Başkanı Yaşar Coşkun ve beraberindeki heyet İran’da baş döndürücü iş görüşmeleri ve kurumsal ziyaretlerine devam ediyor.

Alkan KUYAŞ
Alkan KUYAŞ Tüm Haberleri

Ziyaretler kapsamında Tahran Ticaret Baş Müşaviri Cengiz Gürsel’i makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan Gürsel, ayrıca kendisinin de bir Sakarya’lı olduğunu ve burada sizleri ağırlamaktan onur duyuyorum dedi.

MÜSİAD’ın misyonunu ve vizyonunu dile getiren Şube Başkanı Coşkun, MÜSİAD, Yüksek ahlak, yüksek teknoloji ile ulusal ve uluslararası düzeyde bağımsız ve bağlantısız hareket eden bir işadamları derneği olarak, önceden belirlenen ilke ve değerleri paylaşan üyeleri arasındaki dayanışmayı geliştirmek ve kendi içinde sağladığı bu birlik ve beraberlik ruhuyla ülkemizin maddi ve manevi yönden gelişmesine katkıda bulunan bir işadamları derneğidir.

Bizlerde sizlerin düşündüğü gibi ticaretimizin ve ilişkilerimizin maksimum seviyeye ulaşmasını arzulamaktayız.” Alkan KUYAŞ

09 Kas 2017 - 14:21 - Ekonomi

Mahreç  Alkan Kuyaş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.