Yalı Çıkış Arıyor

Süper Amatör Futbol Ligi B grubunda düşmeme mücadelesi veren Yalıspor, bugün ilk galibiyeti tatmanın mücadelesini verecek.

KAZANMA ZAMANI GELDİ

Turuncu Siyahlı takımın antrenörü Serkan Ülke, artık kazanma zamanı geldiğini belirterek, “Geçen hafta rakip sahada, hem de mağlup iken maçı bırakmayıp 2-2’ye getirdik. Bu da gösterdi ki istediğimizde yapamayacağımız hiçbir şey yok. Tek eksiğimiz öz güven. Futbolcu arkadaşlarım kendilerine biraz güvenseler ve biraz da kazanmayı isteseler, inanıyorum ki şuan ki durumdan kurtulacağız. Bunun zamanı da bugünkü maçtır. Grubumuzda ki bize en yakın rakibimiz olan Karaaptiler Akınsporu, saha ve seyircimiz önünde yenerek, çok istediğimiz ilk galibiyetimizi alacak ve çıkışa geçeceğiz” dedi

10 Kas 2017 - 16:54 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.