BAKKALLARDAN REKLAM TEPKİSİ!

Sakarya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akdardağan, son günlerde ekranlara sıklıkla gelen zincir marketlerin reklamlarını eleştirdi.

Akdardağan, “Şehirlerde birbiriyle mağaza açma yarışında olan büyük zincir marketler bugünlerde yine televizyon reklamlarıyla milletin hafızasına kazınmak istiyorlar. Üstelik bu reklam çekimlerini yaparken inat edercesine küçük esnafı konuşturup kaç tane mağazalarının olup olmadığı soruyorlar. Bu kadarda olmaz. Resmen esnafla, milletle alay etmekten başka bir şey yapmıyorlar. Küçük esnafı kendilerine rakip görüp, halka şirin gözükerek esnafı ezercesine reklam yapmak nasıl bir zihniyetin ürünüdür merak ediyoruz. Bu reklamlarla esnaf kültürümüzü, geleneklerimizi yok etmek istiyorlar. Şehirlerde her duvar, her kaldırım, her pano ve her köşe başı bu marketlerin reklam afişleriyle doldu” dedi.

14 Kas 2017 - 09:40 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.