YENİ DUBLE YOL ASFALTA HAZIRLANIYOR

Yavuz Selim Caddesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Toçoğlu, “SASKİ yeni caddenin içmesuyu ve yağmursuyu altyapısını tamamladı. Yavuz Selim Caddesi’ni asfaltla buluşturacağız.” dedi.

Sigenur BATIHAN
Sigenur BATIHAN Tüm Haberleri

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler Yavuz Selim Caddesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. D-100 Sanayi Kavşağı’ndan yapılacak giriş ile Dörtyol Sanayi Sitesi’nin içerisinden Erenler’e ve oradan şehir merkezine ulaşım sağlayacak yeni duble çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Toçoğlu, ulaşıma büyük bir rahatlık getirecek projeyi kısa süre içerisinde tamamlayacaklarını belirtti.

ÇEVRE DÜZENLEMESİ

Başkan Toçoğlu, “Kamuoyuna açıkladığımız 12 yeni ulaşım projesinden biri de Yavuz Selim Caddesi’ydi. SASKİ ekiplerimiz yeni caddenin içmesuyu ve yağmursuyu altyapısını tamamladı. Kazı ve dolgu işlemlerinde ise sona geldik. Yeni duble yolun çevre düzenleme çalışmalarına da başladık. Önümüzdeki günlerde temel serimini gerçekleştireceğiz. Ardından Yavuz Selim Caddesi’ni asfaltla buluşturarak, şehrimizin hizmetine sunacağız” dedi.

MERKEZE ULAŞIM RAHATLAYACAK

Toçoğlu açıklamalarını şu şekilde sonlandırdı, “D-100 Sanayi Kavşağı’ndan açtığımız yeni giriş Şehit İlhan Aras Caddesi’ne kadar uzanacak. Şehir merkezi ulaşımlarını büyük ölçüde rahatlatmış olacağız. Yeni arter ile Orhangazi Caddesi ve SEDAŞ Kavşağı’nda yaşanan sıkışıklıkları da önleyeceğiz. 2 kilometre uzunluğundaki yeni güzergahla Erenler’den E-5’e direkt ulaşım sağlayacağız. Orhangazi Caddesi’ne de iki yerden çıkışı olacak. 30 metre genişliğinde yeni arter, bisiklet yolları ve yaya kaldırımlarıyla şehrimize çok yakışacak.” diye konuştu. Sigenur BATIHAN

14 Kas 2017 - 16:50 - Güncel

Mahreç  Sigenur Batihan


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.