HARÇLIKLARIYLA MAMA ALDILAR

Karasu Yassıgeçit İlkokulu öğrencileri Karasu Belediyesi Geçici Hayvan Barınağını ziyaret ettiler. Öğrenciler ziyaret sırasında harçlıklarından biriktirdikleri paralarla temin ettikleri mamaları hayvan barınağına götürdüler.

Saim İŞÇİ
Saim İŞÇİ Tüm Haberleri

Barınakta tedavi gören sokak hayvanlarıyla ilgili Veteriner Hilal Can'dan bilgi alan öğrenciler, harçlıklarından biriktirdikleri paralarla temin ettikleri mamaları barınak yetkililerine teslim ettiler. Öğrencilerin ziyaretine eşlik eden Karasu Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü Metin Yıldırım, böyle bir etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etti.

TÜM DONANIMA SAHİP

Yıldırım; “Karasu Yassıgeçit İlkokulu öğretmenlerimizin düzenlediği etkinlik kapsamında bugün buradayız. Karasu Belediyesi olarak geçici hayvan barınağımızla ilgili çeşitli projeler gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye de devam ediyoruz. Günün şartlarına uygun modern ve geniş bir alanı kapsayan hayvan barınağımızda bu canlılarımıza yönelik tüm müdahaleleri yapacak donanıma sahibiz” dedi

SAĞLIKLI BİR ORTAM

Öğrencilerin isteği ile hayvan barınağına geldiklerini belirten Karasu Yassıgeçit İlkokulu öğretmeni Derya Boğa; “Hayvanların korunması ve tüm bakımlarının yapılması bizim en büyük temennimizdir. Bu sadece belediyenin görevi değil, bütün halkın yapması gereken bir iş olduğunu asla unutmamalıyız. Bunun da eğitimle olacağını, bu yaşlarda başlayacağını düşünerek ziyaretimizi gerçekleştirdik. Çok güzel ve sağlıklı bir ortam gördük. Başta Belediye Başkanımız Mehmet İspiroğlu’na ve burada çok güzel bir ortamın doğmasına neden olan tüm Karasu Belediyesi personellerine teşekkür ediyorum” dedi.

DAHA FAZLA ÇALIŞIYORUZ

Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu; “Geçici hayvan barınağımızın çalışmalarını sık sık takip ediyorum. Modern standartlara uygun bir ortamın oluşması için her geçen gün biraz daha fazla çalışıyoruz. Hayvan sever vatandaşlarımız barınağımızı her gün ziyaret ediyorlar. Bugün de Yassıgeçit İlkokulu öğrencilerimizi ağırladık. Veterinerimiz eşliğinde bu canlılarımıza nasıl yaklaşılması gerektiğini onlara aktardık. Böyle anlamlı bir etkinliği düzenledikleri için okul Müdürümüze ve öğretmenimize teşekkürlerimi sunarım” dedi. Saim İŞÇİ

15 Kas 2017 - 15:36 - Güncel

Mahreç  Saim İşçi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.