EMNİYET'TEN ŞOK UYGULAMA

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yapılan kontrol esnasında durumundan şüphelenilerek durdurulan bir araç içinde B.I. K.B. ve M.M isimli şahısların olduğu araçta yapılan aramada bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Ayrıca poşet içinde ziynet eşyalarını da bulan ekiplerin yaptığı inceleme sonunda şahısların telefon dolandırıcısı olduğu belirlendi. Müşteki Harun Ocak (87) isimli vatandaşı banka hesabının dolandırıcılar tarafından ele geçirildiği ve kullanıldığı bahanesiyle eve gelecek polislere evdeki ziynet eşyalarını ve paraları bir poşete koyup polise vermelerini söyleyerek dolandırdıkları ortaya çıktı. Polisin yaptığı incelemede poşet içerisinde 4 adet burma altın bilezik, 1 adet kalın altın bilezik, 1 adet altın kaplama bayan saati, 1 adet altın künye, 3 adet altın küpe, 3100 lira para ele geçirilmiştir. Ekipler tarafından konuyla ilgili tahkikata başlanmıştır.

15 Kas 2017 - 15:41 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.