YILMAZER, GÖL MAHALLESİ GENÇLERİNİ AĞIRLADI

Göl Mahallesi gençleri, Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer’i önceki gün makamında ziyaret etti. Göl Mahallesi gençleri özellikle mahallerindeki gençlere yönelik yapmasını istedikleri plan ve projelerini anlattılar.

Safa OKUMUŞ
Safa OKUMUŞ Tüm Haberleri

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, “Her zaman için geleceğimiz olan çocuklarımızın ve gençlerimizin yanındayız” diyen Başkan Yılmazer, “Gençlerimize yönelik düzenlenen bütün programlara katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bu katkılarımız bundan sonrada devam edecektir. Gençlerimizin huzur ve refah içinde olmaları için elimizden geleni yapmaya hazırız. Bu gün burada kendi düşüncelerini ifade etmek adına ziyaretime gelmenizden mutlu oldum. Tüm gençlere kapımız açıktır” dedi. Safa OKUMUŞ

25 Kas 2017 - 16:54 - Güncel

Mahreç  Safa Okumuş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.