KRİZ FIRSATA DÖNÜŞEBİLİR

Fırtına Emlak ve İnşaat Yönetim Kurulu Üyeleri Gökhan İn ve Burhan Tüfekçi, gayrimenkul sektöründe doğru fiyatlı ve doğru projelerin her zaman alıcı bulduğunu belirterek, “Bu pencereden baktığımızda kriz dönemini değerlendirmek yatırımcı açısından

Alkan KUYAŞ
Alkan KUYAŞ Tüm Haberleri

Fırtına Emlak ve İnşaat Yönetim Kurulu Üyeleri Gökhan İn ve Burhan Tüfekçi, yaşanan ekonomik krizler ülkemizin lokomotif yatırım enstrümanlardan olan gayrimenkul sektörünü olumsuz etkilese de her zaman vazgeçilmez kıldığını belirterek, “Bir bakıma bu kriz yatırımcı açısından psikolojik bir test gibi görünmekte.Şunu unutmamak gerekir ki merkezi lokasyonda ki gayrimenkul yatırımlarında fiyat düşüşü az ve düşük oranda olur.Nihayetinde kentsel dönüşüm projeleri devam ettiği sürece sektör durağanlık yaşasa da ardından kaldığı yerden devam eder” dedi.

DURMA NOKTASINA GELMEZ

Emlak sektörü hiçbir zaman uzun süre durma noktasına gelmeyeceğini ifade eden Gökhan İn ve Burhan Tüfekçi, “çünkü ülkemizde nüfus artışı ve üst sınıf eve geçme hevesi var, buna paralel olarak ta gayrimenkule yatkınlık söz konusu.Şunu unutmamak gerekir her durağanlık ardından gayrimenkul fiyatları hiçbir zaman aşağı doğru fiyat hareketi yaşamamıştır. Aksine kaldığı yerden yukarı doğru bir fiyat grafiği oluşturmuştur.Doğru fiyatlı ve doğru projeler her zaman alıcı bulur.Bu pencereden baktığımızda kriz dönemini değerlendirmek yatırımcı açısından iyi bir fırsat olabilir. Sonuç olarak, şu anda gayrimenkul sektöründe dönem "alıcı dönemidir. Hatta para piyasalarındaki diğer yatırım enstrümanların dan zarar edenlere de önerimiz, acil doğru yerdeki, doğru projeden bir gayrimenkul edinmeleridir. Böylece kaybettikleri parayı yerine koydukları gibi, krizden en güvende en kazançlı çıkan kişiler olurlar” diye konuştu. Alkan KUYAŞ

25 Ara 2017 - 12:12 - Güncel

Mahreç  Alkan Kuyaş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.