KILIÇDAROĞLU, ISIR VE EKİBİNDEN NE İSTEDİ?

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret eden İl Başkanı Erdoğan Isır, “Genel Başkanımız en kısa zamanda Sakarya’ya geleceğini belirterek, başta Büyükşehir olmak üzere belediyelerin kazanılmasını bizden istedi” dedi.

Saim İŞÇİ
Saim İŞÇİ Tüm Haberleri

MOTİVE ETTİ

CHP İl Başkanı Erdoğan Isır, Adapazarı İlçe Başkanı Fatma Kurtuluş, İl Sekreteri Doğu Sarı ve İl Saymanı Gülcan Sarıkaya Ankara’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ve Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl’ü ziyaret etti. Ziyaretle ilgili değerlendirmede bulunan Isır, “Genel başkanımızdan gördüğümüz ilgi bizleri motive etti. Genel Başkanımız en kısa zamanda Sakarya’ya geleceğini belirterek, Sakarya’da başta Büyükşehir olmak üzere belediyelerin kazanılmasını bizden istedi.

ÖZKOÇ’A ZİYARET

Ankara ziyaretimiz her zaman ekip ruhuyla çalışan örgütümüzün, bundan sonraki çalışmalarını da olumlu etkiyecek. Başta Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu 'na ve Genel Başkan Yardımcımız Tekin Bingöl’e teşekkür ederiz” dedi. Isır ve beraberindekiler CHP Grup Başkanvekili ve Milletvekili Engin Özkoç’u da ziyaret etti. Isır, 2019 yılında yapılacak olan yerel, başkanlık ve genel seçimlerde Sakarya’da başarılı olacaklarının sözünü verdi. Saim İŞÇİ

13 Oca 2018 - 11:34 - Siyaset

Mahreç  Saim İşçi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.