“750 Bine Satacağım!”

Sakaryaspor Kulüp Başkanı İsmail Gürses, ismi piyasada çok dolaşan Burak Bekaroğlu için şuana kadar hiç kimseden teklif gelmediğini söyledi.

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR MU?

Burak için 1 milyon euro istediklerine dair haberlerin yalan olduğunu söyleyen Gürses, “Değil 1 milyon euro, 750 bin lira veren çıksın hemen satacağım ama yok. Ne Katar, ne İstanbul Başakşehir ne de başka bir takım. Bize gelen tek bir kuruşluk teklif de, amatör takımdan bir teklif de yok. Bulun siz satın. Hatta 250 bin lirası da sizin olsun” dedi.

17 Oca 2018 - 10:55 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.