“TEŞKİLATLA İYİ BİR TAKIMIZ”

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, AK Parti Hendek İlçe Kadın Kolları'nın yönetim kurulu toplantısına katılarak Belediye çalışmaları ve projeleri hakkında Kadın Kolları üyelerini bilgilendirdi.

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek’e hizmet etmek için çalıştıklarını ve ilçe teşkilatıyla iyi bir takım olduklarını bildirdi. Kadın kolları üyelerinin seçim dönemlerinde çok yoğun çalıştığına işaret eden Püsküllü, " Öncelikle değerli İlçe Kadın Kolları Başkanımız Bedia Yılkın ve tüm yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Kadın kollarımızın değerli üyeleri yağmura, soğuya rağmen kapı kapı dolayarak samimi bir şekilde teşkilat çalışmalarını en güzel şekilde yapıyorlar. Birlikte ilçemize hizmet üretmeye devam ediyoruz Onların haklarını asla ödeyemeyeceğimizi çok iyi biliyorum. Hepinize teşekkür ederim" dedi. Simgenur Batıhan

22 Şub 2018 - 15:43 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.