BAŞSAVCI BİNGÖL GÖREVİNE BAŞLADI

Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı iken Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan görevine Bülent Bingöl dün öğleden sonra yeni görevine başladı.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) tarafından yapılan atamayla beraber geçtiğimiz hafta Kayseri ile vedalaşan Bingöl'ün ilk olarak Cumhuriyet Savcıları ile tanıştığı öğrenildi.

Savcı kansız

Bilindiği gibi Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Usta, Kayseri'ye atanırken, Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı olan Bülent Bingöl'de Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanmıştı. Öte yandan Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu tarafından İstanbul Adliyesi'nde görev yaparken Sakarya Adliyesine atanan ve Ergenekon savcısı olarak bilinen Cihan Kansız Sakarya Adliyesi'ndeki yeni görevine başlamıştı.

Başsavcı Kuriş

Bu arada MİT Müsteşarı Hakan Fidan hakkında Ankara'da gizli 'Oslo soruşturması' yürütüldüğü iddiası üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan önce Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'na, ardından Sakarya Bölge Adliyesi Mahkemesi Başsavcılığı'na atanan İbrahim Ethem Kuriş de yeni görevine başladığı öğrenildi.

18 Şub 2014 - 23:24 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.