İSEN HOCA ÖZBEKİSTAN’A GİDİYOR

AK Parti Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen, Özbekistan Dostluk Grubu ile 5-8 Mart tarihleri arasında bir dizi görüşme gerçekleştirecek.

Alkan KUYAŞ
Alkan KUYAŞ Tüm Haberleri

Kültür Varlıkları Komisyon Başkanı olan Sakarya Milletvekili Mustafa İsen, komisyon çalışmalarının tamamlanmasından ardından ziyaretlerine hız verdi. Geçtiğimiz hafta Sakarya’da olan ve vatandaşlarla buluşan İsen Hoca, 4 Mart’ta da Özbekistan’a gidiyor. Özbekistan ilişkilerinin önemine değinen Prof. İsen, “Özbekistan 90’lı yıllarda ortaya çıkan gelişmelerle bir bütünleşme süreci yaşayan Türk Dünyası içinde farklı yönetim anlayışı dolayısıyla dışında kalmıştı. Geçtiğimiz yıl yeni Devlet Başkanı ile Özbekistan bu eksikliği gidermek için özellikle Türkiye ile ilişkileri geliştirmek için büyük bir çaba harcıyor. Bu bağlamda 5 milletvekili ile yapacağımız bu ziyareti son derece önemsiyorum.” açıklamasında bulundu. Alkan KUYAŞ

02 Mar 2018 - 15:19 - Siyaset

Mahreç  Alkan Kuyaş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.