ÇOK DAHA BÜYÜK İŞLERE İMZA ATACAĞIZ

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, AK Parti Erenler İlçe Başkanı Resul Yılmaz ile AK Parti Erenler Gençlik Kolları Başkanı Halil Yavşan Merkez Mahallede vatandaşlarla bir araya geldi.

Bizim AK Parti olarak, seçim kazanmak gibi bir derdimiz yok diyen Ak Parti Erenler İlçe Başkanı Resul Yılmaz, “Sizlerin desteği ile seçimi kazanacağız” dedi Yılmaz “Bizim endişemiz sadece hizmet adına daha fazla ne yapabiliriz noktasındadır. Bu konuda da çok güvendiğimiz, belediyenin belediyeciliğin uzmanı olan Belediye Başkanımız Belediye Başkan adayımız var. Biz ona çok güveniyoruz, çok büyük işler yaptı. Üçüncü ustalık döneminde de, çok büyük işlere imzasını atacak. Her zaman Erenler İlçe teşkilatı olarak yanında olduk, bundan sonra da yanında olacağız” ifadesini kullandı.

O günlerden bu günlere Erenler

Yaklaşık üç haftadır Erenler ilçemizde mahallelerimizi ziyaret ederek sizlerle hasbıhal ediyoruz diyen Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk “Sizlerle on yıldır hizmet eden, sizlerin içinde olan bir kardeşiniz arkadaşınızım. Bizim kendimizi tanıtma, tanınma gibi bir derdimiz yok. 2014 yılında Erenler ilçemizin 50. yılını sizlerle birlikte kutluyoruz. Merkez Mahalle Belediyeciliğe öncülük yapan bir noktaydı. Mahallemizde bulunan eski okulda başlayan hizmet, buralara geldi. O günlerden bu günlere Erenler ilçesine hizmet eden tüm büyüklerimize teşekkür ediyoruz” dedi. 10 yıldır Belediye Başkanlığı yapıyoruz, elbette eksikliklerimiz olmuştur. Ustalık dönemimizde çok daha az hatayla çok daha büyük işlere imza atacağız. Çalışma aşkımızı, şevkimizi kaybetmeden hizmet ederken, yepyeni projeler üretmeye de devam ediyoruz. Yakında Erenler ilçemize yakışır 50. Yıla 50 projeyle çok yakında karşınıza çıkacak, projelerimizi sizlerle paylaşacağız” şeklinde konuştu.

19 Şub 2014 - 12:07 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.