Play-Off Kesinleşti

Süper Amatör Küme'de ligin bitmesine bir hafta kala play-off grubuna kalan takımlar kesinleşti.

Bölgesel Amatör Lig'e yükselecek takımın belli olacağı Süper Amatör Play-off grubuna kalacak 4 takım 21'inci hafta maçları öncesinde belli olmuştu. B Grubunda Serdivanspor, Aşağıkirazcaspor ve Pamukova1968, A Grubunda ise Kalaycıspor geçtiğimiz haftalarda play-off garantileyen takımlar oldu.

GARANTİLEDİLER

Süper Amatör Lig'de bugün oynanan maçlar sonunda Karasu Güvenspor ve Hendekspor play-off bileti alan son iki takım oldular. Karasu Güvenspor kendi sahasında konuk ettiği Akartespor'u 1-0 mağlup ederek ligin bitimine 1 hafta kala play-off biletini kaptı. Play-off için Erenlerspor ile çekişen Hendekspor deplasmanda karşılaştığı Akartepespor'u 1-0 mağlup etmesinin ardından Erenlerspor'un'da haftayı mağlubiyet ile kapatması üzerine adını play-offa yazdırdı.

BAL’A 1 KALA

6 Takımdan oluşan Süper Amatör Play-off grubu tek devreli lig usulüne göre oynanacak. Play-off grubunu ilk sırada bitiren takım direkt BAL'A yükselirken ikinci olan takım Bölgesel Lig'den gelen Sakarya temsilcisi ile baraj maçında karşı karşıya gelecek

13 Mar 2018 - 10:49 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.