GENÇ MÜSİAD SAKARYA’DA DJİTAL DÖNÜŞÜM KONUŞULDU

Yaptığı başarılı programlarla adından sıkça bahsettiren Genç MÜSİAD Sakarya şubesi “Dijital dönüşüm” isimli program ile üyelerine vizyon katan önemli bir program daha icra etti.

Müsiad Sakarya şube binasında yapılan programa Google Türkiye İş Ortağı ve Eğitim Danışmanı Özgür Deniz Aydın, Komtera Teknoloji Bilgi Güvenliği Danışmanı Sercan Koç, Adworld Dijital Ajans Sinem Sati, Emre Demir ve Aykut Karacabey konuşmacı olarak katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Genç MÜSİAD Sakarya şube başkanı Uğur Çarboğa “Dijital dönüşüm çok geniş bir kavram dijital dönüşüm deyince herkesin hayalinde farklı şeyler canlanabiliyor, mobil teknolojiler, giyilebilir teknolojiler, yapay zeka, 3 boyutlu yazıcılar gibi teknolojiler dijital dönüşümün içeriğini dolduran teknolojilerdir.Günümüzde ve ilerleyen zamanlarda adını sıkça duyacağımız dijital dönüşüm teknolojileri iş dünyamıza şimdiden dokunmaya başladı bizlerde bu değişime karşı kendimizi hazırlamalıyız” dedi.

REKABETTE DİJİTAL PAZARLAMA FARKI

Programda sunum yapan Google Türkiye iş ortağı Aydın “Dijital pazarlamada şirketlerin daha fazla müşteriye ulaşmasında gidilecek çok daha fazla yolun olduğunu şirketlerin dijital pazarlamada fark oluşturarak rakiplerinden daha önde olabileceklerini” söyledi. Yoğun Katılımın olduğu programda konuşmacılar sırası ile sunumlarını yaptı ,programın sonunda Genç MÜSİAD Sakarya yönetim kurulu üyeleri Enes Boz, Barış Coşkun, Bahadır Bakırtaş, İlyas Çimen ve Recep Yarıcı konuşmacılara hediyelerini takdim etti.

13 Mar 2018 - 10:55 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.