SESOB’TAN UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ

Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) önderliğinde MARKA ve KOSGEB işbirliğinde girişimcilik kursu açılıyor.

ÜÇLÜ İŞBİRLİĞİ

Eğitim alanında yaptığı başarılı çalışmalarla dikkat çeken Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) şimdi de ‘Uygulamalı girişimcilik kursu’ açıyor. SESOB hizmet binasında 4 günlük eğitimin ardından sertifikalar verilecek. Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) uzman eğitici, KOSGEB ise genç girişimcilere destek verecek.

KİMLER KATILABİLİR?

35 yaşını doldurmamış herkes SESOB önderliğinde açılacak kurslara katılabilir. SESOB, MARKA ve KOSGEB işbirliğinde gerçekleşecek kurs için www.sesob.org.tr adresinden ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ bölümüne giderek başvuru yapılabilecek.

KURSLAR ÖNEMLİ

32 saatlik kursun temel amacı kurulacak işletmenin uzun vadeli ayakta kalabilmesi için gerekli olan bilgilerin edinmesi ve yine kurulacak olan işletme için iş planı projesinin hazırlanmasının öğrenilmesidir. İş planı projesi oldukça önemlidir. Eğer ki elinizde onay alabilecek bir iş planı projesi bulunmuyorsa KOSGEB desteği alamazsınız.

GENÇLERİN ÖNÜNÜ AÇIYOR

SESOB Başkanı Hasan Alişan KOSGEB genç girişimcilerin önünü açtığını belirterek “İşyerinin açılması sürecinden ilerleyen dönemlere kadar farklı destek ve hibeler var. Gençlerimizin hayallerini gerçekleştirebilecekleri bir uygulama. SESOB olarak girişimcilik ruhu taşıyan gençlerimize destek olmak için KOSGEB ve MARKA ile işbirliğine gittik” dedi

16 Mar 2018 - 13:34 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.