IMKB’DEN MUHTEŞEM Pİ GÜNÜ ETKİNLİĞİ

IMKB Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Dünya Pİ Günü nedeniyle yapılan etkinlik farklılığıyla dikkat çekti.

Saim İŞÇİ
Saim İŞÇİ Tüm Haberleri

Okulun matematik öğretmenleri rehberliğinde gerçekleştirilen Dünya Pİ Günü etkinliğinde öğrenciler çok eğlendi. Öğrencilere matematiği sevdirmek amacıyla öğle arasında gerçekleştirilen etkinlik okulun konferans salonunda müzik ve halay gösterisi ile başladı. Öğrencilere konferans salonunda Pi’li kurabiyeler dağıtıldı. Ardından Pİnyata oyunu oynandı. Okul öğrencileri Pİ’li tişört tasarım yarışmasına katıldılar ve kazanan öğrencilere Pİzza ikramında bulunuldu. Ayrıca yarışmayı kazanan öğrencilerin tişörtleri okulun giriş katında sergilendi. Farklılığı ve özgünlüğü ile dikkat çeken Dünya Pİ Günü etkinliğinde öğrencilerin çok eğlendiği gözlemlendi. Saim İŞÇİ

18 Mar 2018 - 11:12 - Güncel

Mahreç  Saim İşçi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.