SERDİVAN’IN YAĞMURSUYUNA 5 KİLOMETRELİK HAT

Serdivan’da devam eden yağmursuyu çalışmaları ile ilgili bilgiler paylaşan SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, “ASEM Mobilyacılar Çarşısı çevresinde 2 bin 155 metre, Arabacıalanı Mahallesi’nde ise 3 bin 230 metre olmak üzere toplam 5 bin 385 metre yağmur

Saim İŞÇİ
Saim İŞÇİ Tüm Haberleri

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından Serdivan’da sürdürülen yağmursuyu çalışmalarında gelinen son nokta ile ilgili bilgiler paylaşan Genel Müdür Dr. Rüstem Keleş, “Şehrimizin birçok bölgesinde olduğu gibi merkezinde de yağışlı havalarda yaşanan problemleri ortadan kaldırmak için yağmursuyu hatları inşa ediyoruz. Bu kapsamda Erenler ve Serdivan’da çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Serdivan’da hayata geçirdiğimiz çalışmalar kapsamında bin 500 metre uzunluğunda kutu menfez olarak inşa ettiğimiz hattı tamamladık. ASEM Mobilyacılar Çarşısı’na kadar uzanan bu hattaki kutu menfez 2,5 metre genişliğe, 1 metre yüksekliğe ulaşıyor” diye konuştu.

YENİ PROJELER YOLDA

Serdivan’ın muhtelif bölgelerinde yağmursuyu hatları inşa etmeye devam ettiklerini aktaran Dr. Rüstem Keleş, “Ekiplerimiz yağışlı havalarda sıkıntıların yaşandığı bölgelerde hat çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyorlar. Bu kapsamda kutu menfez çalışmalarının haricinde ASEM Mobilyacılar Çarşısı çevresinde 2 bin 155 metre, Arabacıalanı Mahallesi’nde ise 3 bin 230 metre olmak üzere toplam 5 bin 385 metre yağmursuyu hattı inşa ettik. Bölgede hat çalışmalarımız devam edecek. Yağışlı havalarda sıkıntı yaşanan diğer bölgeler için de proje hazırlıklarımız devam ediyor. İnşallah çalışmalarımızın tamamlanmasıyla birlikte Serdivan’ı sağlam yağmursuyu altyapısıyla buluşturacağız” ifadelerini kullandı. Saim İŞÇİ

18 Mar 2018 - 14:12 - Güncel

Mahreç  Saim İşçi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.