PROTOKOL SERDİVAM ŞEHİTLİĞİNE ZİYARET ETTİ.

Vali İrfan Balkanlıoğlu öncülüğünde şehir protokolü 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 103. yıldönümü nedeniyle Serdivan Şehitliği'ne ziyaret etti.

Saim İŞÇİ
Saim İŞÇİ Tüm Haberleri

Ziyarette Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Garnizon ve Tugay Komutanı P. Alb. Mustafa Cüneyt Arıkan , İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği üyeleri ve tüm şehir protokolü de hazır bulundu. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından şehitler için karanfiller bırakılarak dualar edildi. Saim İŞÇİ

18 Mar 2018 - 14:25 - Güncel

Mahreç  Saim İşçi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.