TÜRK KADINLAR BİRLİĞİ'NDE COŞKULU BALO

Türk Kadınlar Birliği'nin geleneksel balosunda buluşan kadınlar unutulmaz bir gece yaşadı.

Türk Kadınlar Birliği(TKB) her yıl düzenlediği geleneksel balosunu bu yıl da coşkulu bir şekilde gerçekleşti. Arya dün salonunda gerçekleşen etkinliğe sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve protokol üyeleri de hazır bulundu.

TKB Sakarya Şubesi Başkanı Tevhide Yağan, baloya katılanlarla özel ilgilenirdi. Rengarenk bir hale getirilen salonda tiyatro gösterisi, şiir okunması ve bir çok etkinlik gerçekleştirildi. Üye kadınlar tarafından yapılan birbirinden güzel eserler balodaki açık artırmada satıldı.

Baloya katılan kalabalık şarkılar eşliğinde dans ederken bir de geceye özel hazırlanan pastayı kesti. Kadınların unutamayacakları anlar yaşadığı program eğlenceyle son buldu.

18 Mar 2018 - 16:46 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.