ÜRETİMİN VERİMLİLİĞİ AÇISINDAN KÜMELENMEYİ ÖNEMSİYORUZ

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve Yönetimi’ne, Meclis Başkanı Talip Kuriş’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Saim İŞÇİ
Saim İŞÇİ Tüm Haberleri

Bu doğrultuda 33. Meslek Komitesi Üyeleri, 14. Meslek Komitesi Üyeleri, Dörtyol Sanayi Çarşısı Güzelleştirme Derneği Başkanı İsmail Günay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 15 Temmuz Milli İrade Derneği Genel Başkanı Ali İnci ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sanayi İl Müdürü Özcan Keskin ve beraberindeki heyet SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve Meclis Başkanı Talip Kuriş’i makamında ziyaret etti.

Söz konusu ziyaretlerde konuşan Başkan Altuğ, sektörel güçlenme anlamında kümelenmenin gerekliliğine değinerek “Vizyon olarak var olanın üzerine artı katarak ilerlemekten yanayız. Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası olarak ilimiz ve bölgemiz adına iş dünyasının süreçlerini hızlandırarak, gelişmeye odaklanarak çalışmayı hedefliyoruz. Önceliğimiz her zaman bu şehrin ve üyelerimizin menfaatlerini korumaktır. Sektörel birliktelik, üretimin verimliliği ve düzenli sanayileşme açısından kümelenmeyi her zaman destekliyoruz” diye konuştu.

Sakarya’nın yatırımcılar için bir cazibe merkezi haline geldiğinin altını çizen Başkan Altuğ, “İlimizi yatırımlara hazır hale getirmeye gayret ederken, yatırımları da ilimizin doğasını doğal potansiyelini bozmayacak şekilde düzenlemek bizim, hem Sakaryalı olarak hem de SATSO olarak görevimizdir.” dedi. Saim İŞÇİ

17 Nis 2018 - 10:18 - Ekonomi

Mahreç  Saim İşçi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.