“TURGUT ÖZAL’I RAHMETLE ANIYORUZ”

Demokrat Parti Sakarya İl Başkanı İsmail Ergül, merhum 8.Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın 25. ölüm yıldönümüne minnet ve rahmetle andıklarını söyledi.

Saim İŞÇİ
Saim İŞÇİ Tüm Haberleri

Ergül,” 'Halka hizmet, Hakk’a hizmettir' düsturunu bayrak yapmış 8.Cumhurbaşkanımız Turgut Özal'ı, çığır açan bir lider olarak rahmetle yad ediyoruz. Özal’lı dönemlerde ülke otoyollarla tanışmış, teknolojide gelişmeler yaşamaya başlamış ve önemli kalkınma hamlelerine imza atmıştır. Cumhurbaşkanı olduğu dönemlerde de, Türkiye’nin özellikle dış dünya ve Türkiye Cumhuriyetlerle ilişkilerinin gelişmesinde önemli rol oynamıştır. Merkez sağ geleneğin kurucu kuşağının arkasından gelen büyük liderimiz Süleyman Demirel ile birlikte Cumhurbaşkanımız Turgut Özal, tarihi vazifeler görmüştür. İleriyi gören bir siyasetçi olan Özal, Türkiye’ye vizyon kazandırmıştır. Bugün Özal’ın hizmet zihniyeti ve vizyonu, mirası Demokrat Parti’yle bütünleşen birbirinden değerli Özal sevdalılarıyla aynı heyecanla devam etmektedir.” Dedi. Saim İŞÇİ

17 Nis 2018 - 15:37 - Siyaset

Mahreç  Saim İşçi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.