GEYVE’DE BÜYÜK COŞKU

Geyve’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, büyük bir coşkuyla kutlandı.

Mehmet AYDOĞAN
Mehmet AYDOĞAN Tüm Haberleri

Geyve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk anıtına çelenk sundu. Atatürk Ortaokulu’nun bahçesindeki törene Geyve Kaymakamı İlyas Memiş, Garnizon Komutanı Pers.Yzb. Taner Çolak, belediye başkanı Murat Kaya, siyasi parti temsilcileri, Gaziler, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programı Türkçe öğretmenleri Gülşah Karakurt İpek ve Halil Sert başarıyla sundu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla tören başladı.

Geyve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan yapmış olduğu açılış konuşmasında: “Dünyanın ilk ve tek çocuk bayramını kutlamanın sevinç ve onurunu yaşıyoruz. Hakimiyet, kayıtsız şartsız milletindir.” dedi. Öğrenciler 23 Nisan ile ilgili şiirlerini okudu.

KÜLTÜRÜMÜZ YAŞATILDI

Geyve Halk Eğitim Müdürlüğünün desteğiyle düzenlenen ve Karaçam Ortaokulu öğretmeni Safiye Bostancı’nın çalıştırdığı Artvin ve Karadeniz yöresi oyunları ile Geyve yöresi oyunları büyük alkış topladı. Eskiden oynanan geleneksel oyunlarımızdan Mendil kapmaca, yumurta taşıma oyunları büyük bir coşkuyla izlendi.

ÖDÜLLER SAHİBİNİ BULDU

23 Nisan konulu şiir, resim, atletizm, çocuk oyunları ve Türkiye karate şampiyonasında dereceye giren öğrencilere ilçe kaymakamı İlyas Memiş,Garnizon Komutanı Pers.Yzb. Taner Çolak, belediye başkanı Murat Kaya çeşitli hediyeler verdi. MEHMET AYDOĞAN

24 Nis 2018 - 12:18 - Güncel

Mahreç  Mehmet Aydoğan


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.