BAŞKAN DİŞLİ MEZUNİYET TÖRENİNE KATILDI

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, bu yıl ilk mezunlarını veren Vali Mustafa Büyük Kız İmam Hatip Lisesi’nin mezuniyet törenine katıldı

Saim İŞÇİ
Saim İŞÇİ Tüm Haberleri

2014-2015 yılında faaliyete geçen ve bu yıl ilk mezunlarını veren Vali Mustafa Büyük Kız İmam Hatip Lisesi’nde mezuniyet töreni düzenlendi.Yoğun katılımla gerçekleşen törene Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Yorulmaz, Milli Eğitim Şube Müdürleri, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Vali Mustafa Büyük Kız İmam- Hatip Lisesi Müdürü Yakup Kalaycı, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Mezuniyet töreninde konuşan Başkan Dişli, “Bugün burada geleceğimizi şekillendirecek ve ülkemizin kaderine yön verecek gençleri mezun etmenin haklı gururunu ve biraz da hüznünü yaşıyoruz. Elbette bu tören 2018-2019 yılının mezuniyet töreni olduğu gibi, aynı zamanda Vali Mustafa Büyük Kız İmam Hatip Lisesi’nin ilk mezunlarını vermesi açısından da ayrı bir öneme sahiptir. Ben inanıyorum ki; buradan mezun olan evlatlarımız, gelecekte bu necip milletin menfaati doğrultusunda hareket ederek kazanmış oldukları bilgi, beceri ve tutumları ülkemizin bütünlüğü noktasında hiç çekinmeden kullanacaktır. Bu vesile ile başta bu okulun kurulumunda emeği geçenler olmak üzere mezun olan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum” diye konuştu. Saim İŞÇİ

16 May 2018 - 11:18 - Güncel

Mahreç  Saim İşçi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.